Gweedo

Schrijver

Onder het pseudoniem Gweedo schrijf ik verslagen, columns en reviews voor diverse cannabis nieuws- en lifestyle-sites. Achter de schermen schrijf ik informatieve teksten en productbeschrijvingen voor verschillende head- en smartshops en zadenbedrijven. Ik vertaal teksten met vakjargon van Engels naar Nederlands en andersom. Op verzoek verzorg ik ook beeldmateriaal bij mijn teksten.Expertise en advies

Ik heb bijna 30 jaar ervaring in de wereld van cannabis. Graag deel ik mijn kennis op het gebied van (biologische) teelt, verwerking en consumptie (medicinaal en recreatief) van cannabis. Ik help graag mensen op weg die zelf kleinschalig willen kweken voor eigen gebruik, maar verzorg op verzoek ook deskundigheidsbevordering voor werknemers in de cannabisbranche en voorlichtingen voor andere doelgroepen.

 


Activist

Ik wil niemand ergens toe aanzetten, maar zie dat meer en meer mensen geïnteresseerd raken in cannabis en ontdekken dat ze er baat bij hebben op het gebied van gezondheid en welzijn. Door het delen van mijn kennis en ervaring zet ik me in voor normalisering en wil ik het negatieve stigma op cannabis doorbreken. Ik bezoek regelmatig meetings en evenementen die te maken hebben met cannabis, zowel met de plant zelf als de cultuur en de industrie. Het liefst zie ik dat het verbod op cannabis wordt opgeheven en iedere volwassen persoon vrij is om mijn geliefde plant te telen, verwerken en consumeren.