Over Gweedo & Bureau420

Schrijver

Begin 2020 ben ik begonnen met het schrijven van verslagen op CNNBS.nl. Het eerste online cannabis nieuws en lifestyle magazine van Nederland. Hierop kreeg ik zeer veel positieve reacties en onze samenwerking is nog steeds in stand. Door deze positieve reacties ben ik kort daarna begonnen met het schrijven van columns voor de cannabis nieuws site CannabisIndustrie.nl. Hierop verschijnt maandelijks een column van mij. Eind 2020 ben ik begonnen bij 's werelds beste gesorteerde online smartshop van Sirius.nl. Daar draag ik bij aan de teksten van de webshop die betrekking hebben op cannabis, zoals de Seedshop, de Growshop, de Headshop, de Vaporizershop en de CBDshop.Activist

Door middel van, onder andere, mijn schrijven wil ik het negatieve stigma op cannabis wegnemen en de positieve kanten van cannabis, en de consumptie ervan, belichten. Regelmatig bezoek ik meetings, evenementen en seminars die te maken hebben met cannabis, zowel voor de plant als de cultuur. Veel mensen hebben baat bij het gebruik van cannabis omdat het hun welzijn verhoogt. Hier is niets mis mee! Maar de plant is nog altijd verboden. Het verbod is dan ook het probleem, niet de plant. Daarom woon ik regelmatig, als sympathisant,  vergaderingen bij van VOC-Nederland, het Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod. Het liefst zie ik dat cannabis vrij is voor ieder volwassen persoon.

 

 

Expertise en advies

Met meer dan 25 jaar ervaring met cannabis op het gebied van consumptie, cultivatie en verwerking, heb ik vele veranderingen en trends meegemaakt. Door het verbod is er veel onwetendheid over cannabis. Ik wil niemand aanmoedigen om cannabis te kweken of te consumeren, maar zie om mij heen dat de interesse hierin groeit en en steeds meer mensen er baat bij hebben. Graag wil ik daarom mijn ervaringen delen. Als u vragen over cannabis heeft, neem dan contact met mij op. Wellicht kan ik iets voor u betekenen.